top of page
t6_Rajztábla 1.png

FRISS HÍREK

Mérkőzések, eredmények (40. hét) - FRISSÜL

Frissítve: 6 órával ezelőtt




Egész héten pályán a Szent Mihály csapatai a kicsiktől a nagyokig, szerdától vasárnapig pattog a labda, folyamatosan frissülő cikkünkben az eredmények, az összeállítások és az edzői nyilatkozatok!


Október 2. (szerda) 14:00, Regionális női U-16 Dél-Keleti csoport 3. forduló, Békéscsaba:


Békéscsabai Előre FC - Szent Mihály FC 4-4 (3-3). Szent Mihály: Friebert Enikő - Bakos Dorina, Nagy Viktória, Vass Krisztina Szilvia, Sosterics Nóra, Csanki Boglárka, Tóth Adél, Terhes Lilien Jázmin, Bohák Viktória, Kőrffy Olívia Kitti, Váradi Szintia Dzsenna. Cserék: Kovács Tamara Eszter, Elekes Oé Léna, Kis Mira Blanka, Szurmai Enikő.

Gólszerzőink: Terhes Lilien Jázmin (3., 32., 60.), Tóth Adél (17.)


Pigniczki Zoltán edző: "Rossz pályán egy jó mérkőzésen hektikus csatából a döntetlen került ki győztesen. Bízom abban, hogy folyamatosan tudunk majd tanulni és fejlődni az ilyen mérkőzésekből is."


Október 4. (péntek) 15:00, Vármegyei fiú U14 Zöld csoport 4. forduló, Szeged, SZVSE-pálya:


Szegedi VSE - Szent Mihály FC 5-1 (2-1). Szent Mihály: Szögi László András - Gyepes Ádám, Szabó Noel Richárd, Rostás Róbert, Németh Bence, Jankó Noel, Garamvölgyi Gergő, Szőllősi Norbert, Tóth Zsombor Zétény. Cserék: Nyúl Dávid Gergő, Bálint Regő, Révész Róbert Roland.

Gólszerzőnk: Rostás Róbert (4.)


Heipl Ábel edző: "A mai meccsen megint saját súlycsoportunkba csapat ellen méretettünk meg. Gyors gólváltással kezdődött a meccs , de a SZVSE egy szépségdíjas találattal újra vezetéshez jutott, és ez nagyon megfogott minket. Innen nem tudtak most a srácok fejben kapcsolni és felpörögni, ezért sajnos ma is pont nélkül maradtunk. Vannak biztató jelek a fejlődésben, dolgozunk tovább."


Október 5. (szombat) 9:00, Bozsik U-7-es és U-9-es fesztivál, Makó:


A Szent Mihály U-7-es és U-9-es csapata veretlenül zárta a makói Bozsik-fesztivált.


A Szent Mihály csapatának tagjai:


U7: Frank Márk, Huszta Máté, Zám András

U9: Benkó Zénó, Böhler Zétény, Daróczi Ákos, Pásztor Péter, Somogyi Zalán

Díjazottak: Zám András, Daróczi Ákos


Tornyi Zita edző: "A héten az egyéni védekezést vettük, a tanultakból szerencsére sok elemet tudtak a gyerkőcök ma a pályán alkalmazni. A letámadások mellett kihasználva a kissé nyirkos időt becsúszásokkal is próbálkoztak a merészebbek. A támadásban is bátrabbak voltunk, több szép találatot szereztünk, így a tornát veretlenül zártuk. Gratulálok mindenki teljesítményéhez és a mutatott hozzáálláshoz! Köszönöm szépen az U-17-es lányoknak, akik ma segítették a csapataink munkáját!"



Október 5. (szombat) 10:00, Női NB III 4. forduló, Szentmihály:


Szent Mihály FC - DAFC Szeged 4-2 (3-2). Szent Mihály: Varga Viktória Mária - Kovács Rebeka, Szabó-Csúri Alexandra, Pilán Tímea, Fehér Zsuzsanna, Nagy Anita, Pacsuta Dóra, Sávai Vivien, Csapó Zsófia. Cserék: Kiss Szandra, Tornyi Zita, Lapu Zsoltné.

Gólszerzőink: Szabó-Csúri Alexandra (5., 36.), Csapó Zsófia (26.), Pilán Tímea (69.)


Pacsuta Dóra: "Megfogyva bár, de törve nem. Talán ez a mondat írja le egészen pontosan a szezon első hazai győzelmét. Igazi csapatként készültünk a mérkőzésre, egymást segítve-biztatva küzdöttük végig a 90 percet egy erős ellenfél ellen."



Október 5. (szombat) 10:30, Regionális női U-14 Dél-Keleti csoport 4. forduló, Sándorfalva:


Sándorfalva/Szent Mihály - Újpesti TE 0-5.


Pigniczki Zoltán edző: "Ötven percen keresztül szervezettséggel és kiváló kapusteljesítménnyel kompenzáltuk ellenfelünk nagyobb rutinját. Az MTK elleni mérkőzés tapasztalatait már hasznosítani tudtuk, láttuk a lányok játékán. Az idény eddigi legjobb teljesítményét mutatta be a csapat, gratulálok a lányoknak!"



Október 5. (szombat) 11:00, Regionális női U-19 Dél-Keleti csoport 4. forduló, Szentes:


Szent Mihály FC - Budapest Honvéd 0-9 (0-4). Szent Mihály: Kovács Boglárka Virág - Szebegyinszki Bettina, Danyi Alexandra, Topal Jázmin, Fejes Viktória Luca, Tóth Kamilla, Kis Mira Blanka, Mészáros Laura Lara, Losonczi Julianna, Nagy-Jójárt Leila, Bakos Dorina.


Tóth László edző: "Sajnos elfogytunk létszámban erre a mérkőzésre, hiszen egészséges, hadra fogható cserejátékos nélkül kellett elkezdenünk a találkozót a rengeteg sérültünk miatt. Szegény embert az ág is húzza, már az első percben megsérült még egy labdarúgónk, így gyakorlatilag végig emberhátrányban futballoztunk. 0-2-t követően így is akadt egy jó húszperces periódusunk, amikor akár egyenlíthettünk is volna. A harmadik gól után azonban lélekben feladtuk, a második félidőre pedig el is fáradtunk. Nagyon sajnálom, ezúttal sajnos tényleg minden ellenünk dolgozott. Van most két hetünk, nagyon bízom benne, hogy a sérültjeink ez alatt az idő alatt rendbe jönnek, összeszedik magukat. Nagyon jól küzdöttek a lányok, le a kalappal előttük. Lesz most idő, hogy összedrótozzuk a lelkeket is, nem szabad lehajtani a fejünket, dolgozunk és megyünk tovább!"


Október 5. (szombat) 15:00, Férfi vármegyei II. 7. forduló, Szentmihály:


Szent Mihály FC - Röszke SK 3-1 (1-1). Szent Mihály: Vér Dávid - Csobán Krisztián, Kovács Nimród, Antal Balázs, Baján Zoltán, Olajos Csaba (Mészáros Bence, 81.), Hufnágel Péter (Göblös Ádám, 86.), Farkas Ákos, Klippel Ádám, Farkas András (Császi Álmos Attila, 73.), Andróczki Tamás.

Gólszerzőink: Andróczki Tamás (4.), Klippel Ádám (51., 66.)


Baján Zoltán játékos-edző: "Úgy történt, ahogy gondoltuk: hasonló kaliberű csapatok játszottak egymással szoros, kemény mérkőzést. Az döntött, hogy mi nagyon egységesek tudtunk maradni, s fejben is végig ott voltunk. Ma mindenki tényleg kitett magáért, rengeteget segítettünk a társaknak, s most mi rúgtunk jó időpontban gólokat. Mindenkinek szeretettel gratulálok! A meccs embere Kovács Nimród volt!"


Október 6. (vasárnap) 11:00, Regionális női U-16 Dél-Keleti csoport 4. forduló, Tápé:


Szent Mihály FC - BVSC


Október 6. (vasárnap) 14:00, Regionális női U-12 IV. csoport 2. forduló, Tápé:


A Szent Mihály FC ellenfelei: Bordány, Gyula, Békéscsaba


Október 6. (vasárnap) 15:00, Simple Női Magyar Kupa nyolcaddöntő, Budapest:


Újpest FC - Szent Mihály FC


Október 6. (vasárnap) 15:00, Vármegyei férfi U-19 A 5. forduló, Szentmihály:


Szent Mihály FC - Szegedi VSE

Comentarios


bottom of page